Bahçeköy İlkokulu
Düzce Merkez Bahçeköy

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; eğitim-öğretim hizmetinden yararlananlara kaliteli ve teknolojik donanımlı eğitim hizmeti sunan, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci gönderen bir kurum olmak. Atatürk İlke ve İnkilaplarına sonuna kadar bağlı, değişime ve sürekliliğe inanan bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Bilim, sanat, estetik alanlarında ilgi ve yetenek sahibi fikri hür insan yetiştirmek. Atatürk ün ilkelerine ve ideallerine, milli ve evrensel kültür değerlerine sahip çıkan öğrenciler yetiştirmek. Okulda en iyi eğitimi vermek için ders araç gereçleri ve teknolojinin imkanlarından azami ölçüde faydalanmak Toplumun başarılı öğrenci,verimli insan gücü ihtiyacına Bahçeköy İlköğretim Okulu olarak hizmet etmek. Topluma faydalı, saygılı ve başarılı bireyler yetiştirmek hedefimizdir.

Tam gün

09.00-14.40

Merkez köy olup il merkezine 7 km uzaklıktadır.

Düzce/Merkez Köyü